maandag 27 september 2010

Doel #65

Onze eerste weekendje weg met het gezin (en vrienden) is het weekend van 23-26 april 2010 geweest. We zijn naar een Centerparcs huisje geweest in het Meerdal. We hadden prachtig weer en de omgeving was ook geweldig. We zijn met er met een bevriend stel heen gegaan samen met hun 1 jarige dochter. Heerlijk voor de meisjes om lekker met elkaar te kunnen spelen. Het park zelf vond ik een tikkeltje (understatement of the year) verouderd, maar ondanks het shabby park, hebben we ons prima vermaakt. Heerlijk ook om lekker met Eliza dingen te gaan doen, die voor haar leuk zijn: zwemmen, kinderboerderij en speeltuin. We hebben gewoon heerlijk genoten.





Ons tweede weekendje weg met het gezin is niet echt een weekendje geworden, maar een kort weekje: dinsdag 31 augutstus t/m zondag 5 september 2010. Wij (Johan, Eliza en ik) zijn heerlijk een paar dagen naar Verona geweest. We hebben een goedkope vlucht geboekt bij Transavia en een hotelletje ergens online geregeld en daar zaten we, in het heerlijke Italiƫ te genieten van het eten, het weer en elkaar. We zijn ook nog 2x een dagje naar Garda geweest, alwaar Johan zijn trouwring in het Gardameer verloor. Mega balen, maar het mocht onze vakantie niet verpesten. We hebben toch nog heerlijk genoten. Eliza had het volgens mij reuze naar haar zin en daar ging het ons ook om. Qualitytime met het gezinnetje. En dat is zeer goed gelukt. Zo goed dat we besloten hebben volgend jaar een auto te gaan huren en dan lekker door Italiƫ te gaan touren.




Ons derde weekendje weg is een Landal huisje in Anjum geworden. Van 10-13 september 2010 zijn we met mijn ouders en schoonouders naar het park Esonstad geweest. Voor ons nog even lekker genieten na ons reisje naar Verona en voor de (schoon)ouders weer heerlijk tijd om met hun kleinkind door te brengen. Het huisje was super. Het hele park was overigens geweldig. Heerlijk grote huisjes aan het water, maar ze hadden ook nagemaakte grachtenpandjes in het 'centrum' van het park. Erg stijlvol. Het weer zat ook mee. We zijn zaterdag op Schiermonnikoog gaan fietsen en gelukkig scheen de zon volop. We mogen dus niet klagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten